Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Salg, reparasjon og vedlikehold av porter, dører og vinduer


Leddporter

Leddporter

Leddporter er en ideell løsning for både industrielle og private garasjer, takket være deres plassbesparende design som åpner vertikalt og glir inn under taket. Dette gjør dem til et utmerket valg for steder hvor hver kvadratmeter teller, og deres robuste konstruksjon sikrer langvarig pålitelighet og sikkerhet.

Foldeporter

Foldeporter

Foldeporter tilbyr enestående fleksibilitet og plassbesparelse, perfekt for industrielle applikasjoner hvor rask tilgang er nødvendig. Disse portene kan skreddersys for å passe til enhver åpningsstørrelse og er designet for å tåle tøffe arbeidsforhold, noe som sikrer effektiv drift og sikkerhet for både personell og last.

Garasjeporter 

Garasjeporter kombinerer estetikk med funksjonalitet for å gi sikker og tiltalende tilgang til din private garasje. Tilgjengelige i en rekke stiler og materialer, de kan tilpasses for å matche ditt hjemmeutseende og tilbyr samtidig forbedret isolasjon og sikkerhetsfunksjoner, noe som gjør dem til et smart tillegg til ethvert hjem.

 

Salg av dører/vinduer

Salg av dører/vinduer

Vårt brede utvalg av dører og vinduer tilbyr noe for enhver smak og behov, fra energieffektive vinduer som reduserer varmetap til stilige dører som hever ethvert roms utseende. Med fokus på kvalitet og holdbarhet, hjelper våre produkter deg med å skape et komfortabelt og innbydende hjemmemiljø.

Branngardiner

Branngardiner

Branngardiner spiller en kritisk rolle i brannsikkerheten ved å hindre flammens spredning og røykutvikling gjennom bygninger. Disse passive brannbeskyttelsessystemene er designet for å aktivere automatisk i tilfelle brann, og tilbyr dermed viktig tid for evakuering og forhindrer skader på eiendom og tap av liv.Share on Facebook